Registren dos organismes de la Diputació de Girona

El de gestió de tributs i el patronat de turisme, en una operació de l'Agència Tributària

Redacció
14 de febrer del 2013
Membres de l'Agència Tributària escorcollant el Xaloc, organisme autònom de la Diputació de Girona que s'encarrega de gestionar els tributs dels ajuntaments que els ho deleguen.
Membres de l'Agència Tributària escorcollant el Xaloc, organisme autònom de la Diputació de Girona que s'encarrega de gestionar els tributs dels ajuntaments que els ho deleguen. | Tania Tapia
Membres de l'Agència Tributària escorcollant el Xaloc, organisme autònom de la Diputació de Girona que s'encarrega de gestionar els tributs dels ajuntaments que els ho deleguen. Foto: Tania Tapia

Membres de l'Agència Tributària estan escorcollant aquest dijous dos organismes de la Diputació de Girona en una operació de l'Agència Tributària. Es tracta de Xaloc, un organisme autònom que s'encarrega de gestionar els tributs dels ajuntaments que els ho deleguen, i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, segons ha pogut saber l'ACN. De moment, es desconeixen els motius d'aquest registre. Agents judicials han entrat amb caixes a les dependències d'aquests organismes, que es troben al carrer Sant Francesc de la capital del Gironès. L'operació, que porta un jutjat d'instrucció, està sota secret de sumari.

Aquest dijous al matí, un jutjat d'instrucció ha notificat al president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, que membres de l'Agència Tributària procedirien al registre de les dependències de Xaloc a partir d'unes diligències prèvies a una denúncia.