El CCN prepara un acte en favor del dret a decidir de Catalunya

L'organització convocarà un "gran esdeveniment dels empresaris en suport al procés sobiranista"

Redacció
13 de febrer del 2013
Membres del CCN en un acte a la Borsa de Barcelona.
Membres del CCN en un acte a la Borsa de Barcelona. | CCN
Membres del CCN en un acte a la Borsa de Barcelona. Foto: CCN

Després que l'acte  “Anem per feina” de Foment del Treball s’ha desinflat en l’objectiu de llançar un missatge potent dels empresaris catalans en favor d’Espanya, el CCN aprofita. Segons avança el setmanari El Temps d'aquest dilluns el Cercle Català de Negocis, la que ha fet més soroll per aquest esdeveniment, treballa en un acte en favor del procés sobiranista. "És necessari per a poder copsar la força i la unitat empresarial enfront d’aquesta Espanya que ens vol cada vegada més disminuïts”, assegura Ramon Carner, president del CCN en declaracions recollides per El Temps.

“És important que s’hagi desactivat un acte que pretenia fer creure a Espanya que els empresaris catalans estan contra el procés de sobirania que democràticament ha iniciat Catalunya. Ara bé, no volem boicotejar cap acte ni provocar un enfrontament”, afegeix Carner.

L’acte, que podria celebrar-se abans de l’estiu, pretén aplegar “els empresaris catalans i no sigles d'organitzacions empresarials que fem costat al govern amb el dret a decidir, i també els que creiem que la millor manera de sortir de la crisi no és amb un nou pacte amb Espanya sinó amb un nou estat”. Però matisa que “no serà un acte sobiranista sinó un acte de país, on tindran cabuda els empresaris que defensen que Catalunya és sobirana per a decidir la seva política econòmica”.