Puigdemont critica «l'obsessió malaltissa» de Llanos de Luna

Davant una nova demanda, l'alcalde de Girona assegura que si a la ciutat "quedava algú que no fos independentista, ara té les raons per ser-ho"

Redacció
08 de febrer del 2013
L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, al seu despatx a l'ajuntament amb el recurs de l'Estat damunt la taula Foto: ACN

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, no ha estalviat retrets cap a la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna després que l'Ajuntament hagi rebut un segon contenciós, ara contra la moció que declara el municipi territori català lliure i sobirà . "Crec que si en aquesta ciutat quedava algú que no fos independentista, ara té les raons per ser-ho", ha afirmat.

Per a l'alcalde, "l'obsessió malaltissa" del PP de perseguir idees i opinions "diu molt poc de la concepció democràtica" que té el govern espanyol, i demostra, un cop més, que no hi ha volta enrere en el procés de transició nacional. Puigdemont ja adverteix que el recurs només malbaratarà temps i diners perquè, "sigui quin sigui el resultat, no tindrà cap conseqüència pràctica".