Els trobadors i la seva música prenen la vila d’Hostalric

Aquest dijous, 24 de gener i el proper diumenge 26, Ressona Trobadors portaran accions musicals a diversos espais i àmbits de la població

Redacció
24 de gener del 2013
Els trobabadors arriben a Hostalric
Els trobabadors arriben a Hostalric | Ensemble Athenea
Els trobabadors arriben a Hostalric Foto: Ensemble Athenea

La música dels trobadors arriba aquesta setmana a Hostalric gràcies al projecte Ressona Trobadors que demà dijous farà diversos mtallers al CEIP Mare de Déu dels Socors i a l'IES d'Hostalric i diumenge faran actuacions en diferents llocs emblemàtics del municipi medieval i a la tarda, al Centre Cultural Serafí Pitarra.

Tal com expliquen els integrants de Ressona , es tracta d'un projecte que pretén contribuir a crear una vida musical als municipis. Proposa apropar-se a la població per tal que els concerts siguin una experiència rica i intensa per a un públic cada vegada més conscient i despert. Es tracta d’obrir les portes a un món de descoberta i fer arribar la música a l’espectador amb propostes singulars, interessants i atractives.

Tallers a les escoles, assajos oberts al públic, petites xerrades amb anècdotes interessants o divertides, trobades amb els músics o altres activitats destinades a promoure l’interès pel fet musical, permetran a l’espectador poder gaudir de més a prop de diversos concerts en format de cambra amb propostes que inclouen música de trobadors, Mozart o Jazz.

A Hostalric  els músics Laia Frigolé (veu), David Codina (organetto), Míriam Encinas (flauites i percussió) i Pau Marcos (viola medieval) presentaram Ets un bon amant?.