Polseres adolescents

Els protagonistes de l'exitosa sèrie "Polseres Vermelles" s'han fet grans. La segona temporada s'estrena aquest dilluns a TV3

Redacció
12 de gener del 2013
Els protagonistes de 'Polseres vermelles' han presentat la segona temporada de la sèrie
Els protagonistes de 'Polseres vermelles' han presentat la segona temporada de la sèrie | ACN
Els protagonistes de 'Polseres vermelles' en la presentació de la segona temporada de la sèrie Foto: ACN

Els polseres vermelles, el grupet de nens malalts que van trobar en l'amistat la manera de sobreposar-se a les malalties, s'han fet grans. Han passat dos anys des que TV3 va emetre, amb gran èxit, la primera temporada de “Polseres vermelles” i aquest dilluns (22.30h) n'estrena la segona. Amb canvis i novetats, la primera, és que aquells nens són ara una colla d'adolescents que han deixat de mirar-se la vida amb els ulls de la infància per apropar-se al món dels adults, amb canvi de planta inclosa.

De fet, el fet que els protagonistes hagin crescut és el principal leitmotiv d'una sèrie que ara vol mostrar, segons Albert Espinosa, guionista i creador de la idea original, “com després de tres o quatre anys a l'hospital els personatges es troben en el moment de ser molt valents, perquè si és dur ser adolescent a la vida real, imagineu com ho és ser-ho dins d'un hospital”.

Així, a la superació davant l'adversitat, fins i tot quan algun amic es queda pel camí, cal sumar-hi ara els “conflictes més propers a l'edat adulta que a la infància”, segons indica la cap de coproduccions i ficció de TVC, Susanna Jiménez. Dirigida per Pau Freixes, repeteixen com a actors principals Àlex Monner (Lleó), Igor Szpakowski (Jordi), Marc Balaguer (Toni), Nil Cardoner (Roc) i Joana Vilapuig (Cristina). Tots cinc recordaran el polsera desaparegut, l'Ignasi.  

Nous personatges

Ara bé, les habitacions de la planta infantil no quedaran buides gràcies a la incorporació de tres nous personatges, tres nens malats que seran atesos per un zelador molt especial, el llest dels polseres, el Toni, que ha passat de pacient a treballador de l'hospital i que és qui farà de pont entre les dues generacions.

“És un producte d'entreteniment que traspua valors”, defensa Eugeni Sallent, director de Televisió de Catalunya, i és també un producte d'èxit, primer entre el públic català i posteriorment entre l'espanyol amb l'emissió de la sèrie primer a TNT i després per Antena 3 -que ja ha comprat els drets de la segona temporada-, i també una producció amb ressò internacional que s'ha emès o s'emetrà properament en televisions de França, Mèxic, Finlàndia, Estats Units, Colòmbia, Xile, Argentina, Uruguai, Alemanya i Rússia, a més de les versions que es preparen als Estats Units -impulsada per Steven Spielberg- i a Itàlia.