La Xarxa estrena un informatiu amb les televisions de les comarques gironines

Redacció
10 de gener del 2013


 
‘Actual Comarques La 7mana’ és el nom de l’edició gironina del programa, que posa l’accent en el repàs a l’actualitat social, econòmica i cultural de la demarcació. A més de TV Girona, que n’assumeix la coordinació, en el programa també hi participen TV Ripollès, Olot TV, TV Costa Brava, Empordà TV, Canal 10 Empordà i Banyoles TV.  

El periodista de TV Girona, Lluís Cruz (Nova Ràdio Lloret, Cadena SER Osona, Ràdio Manlleu) està al capdavant del programa.

Coincidint amb l’estrena, ‘Actual Comarques La Setmana’ aborda la posada en marxa de l’AVE a Girona i la disminució de donacions de sang al Pla de l’Estany, entre altres continguts.

El programa es podrà veure per Internet l'endemà de l'emissió televisiva a www.laxarxa.com/actualcomarques.

El programa de reportatges d’actualitat ‘La 7tmana’, en antena des de fa 9 anys als canals locals, engega aquest divendres, dia 11, una nova etapa amb quatre edicions territorials (comarques de Girona, Tarragona, Lleida i Pirineu) i una general de Catalunya, que es nodriran de les peces informatives aportades per les televisions de cada demarcació.

En aquest sentit, ‘La 7mana’ vol esdevenir un model de col·laboració entre mitjans de proximitat d’arreu del país en la construcció d’un producte informatiu fidel a la realitat del territori. Cada edició territorial estarà coordinada per un canal (Lleida TV, Canal Reus TV, TV Girona i Pirineus TV), mentre que la versió per al conjunt de Catalunya la vehicularà la redacció central de La Xarxa.