ERC critica Fomento per ignorar els alcaldes a la inauguració del TGV

"És una falta de respecte que hagin d’assabentar-se pels mitjans que a partir de demà començaran a circular els trens", afirma

per Redacció , 7 de gener de 2013 a les 12:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Federació Regional d’Esquerra Republicana de Catalunya a Girona critica la manca de consideració, d’informació i de comunicació del Ministeri de Foment cap als alcaldes dels municipis per on passa el TAV.

El president de la Federació Regional, Josep Maria Rufí, ha qualificat de ‘manca de respecte que després dels retards en l’execució de les obres, les molèsties que aquestes han ocasionat als municipis afectats i la col·laboració i predisposició i voluntat de treballar conjuntament que des de l’inici han donat els ajuntaments al ministeri de Foment, ara, hagin de saber pels mitjans de comunicació que a partir de demà començaran a circular trens de gran velocitat. Un exemple clar i protocolari de la manca d’informació i consideració és que no se’ls ha convidat ni comunicat la inauguració oficial de demà’.

 
Rufí ha afegit que ‘la inauguració de demà, amb la presència de la plana major estatal –president del Govern estatal, Príncep i ministra de Foment- , no pot servir per tapar els incompliments reiterats de l’Estat i la gran manca d’informació que hi ha hagut als municipis durant tots els anys que han durat aquestes obres, des de l’estudi i redacció del projecte, a la compensació econòmica als municipis i a l’execució d’aquestes.’ 

 

Participació