El tanga de l'estelada, tota una joia

L'empresa Cliptanga té socis de Barcelona, Terrassa, Granollers, Tarragona i Girona, i dos estrangers

Redacció
23 de novembre del 2012
Tanga amb l'estelada
Tanga amb l'estelada | Cliptanga
Tanga amb l'estelada Foto: Cliptanga

Aquest novembre, Cliptanga treu al mercat un nou disseny, del model "estelada". Es tracta d'un peça en forma oval, esmaltada amb els colors de l'estelada i que s'espera que tingui una molt bona acceptació pel context social i polític que viu el país. L'empresa la componen 54 socis, residents bàsicament a Terrassa, Barcelona, Granollers, Tarragona i Girona, i dos a l'estranger.

Aquest és el primer model de la col.lecció de bijuteria. "La funcionalitat d’aquest nou producte permet que cliptanga® esdevingui una innovadora plataforma que captivarà fàcilment multitud de mirades. A partir d’aquí es poden fabricar múltiples models i fer infinites combinacions, amb amb clips exclusius: explica Sol Pagès

Cliptanga incorpora a la part del darrere una joia o peça de bijuteria, que es pot treure fácilment a l'hora de rentar el tèxtil, o bé combinar cada
model de joia amb els diferents tèxtils i colors del catàleg.Tots els models de es fabriquen tant per a noia com per a noi.

El seu disseny esclussiu, va destinat a un públic molt ampli i apareix en el món de la moda com una novetat que enllaça el sector de la llenceria amb el de la joieria.

Cliptanga va sortir al mercat el 2004 amb una gamma alta de dissenys sobre suport d'or, plata, lacats i pedres semiprecioses.

Cliptanga es ven a llenceries de referència, i també des de la web http://
www.cliptangaonline.com
, on es poden fer directament les comandes i en la qual es pot trobar tota la informació del producte.