El 'Tot Nuvis' celebra vint anys, amb algunes novetats

Redacció
20 de novembre del 2012
576_1353368870752158
576_1353368870752158
El saló 'Tot Nuvis' de Girona, l'aparador per a aquelles parelles que desitgin casar-se, arriba aquest 2012 a la seva 20a edició. I ho fa incorporant dues novetats. Per una banda, un nou espai exclusiu d'assessorament d'imatge personalitzat -que s'ha batejat com a 'Beauty Show'- i, per altra banda, una desfilada de moda urbana, de la mà d'una estudiant de la Universitat de Girona (UdG). La fira, que se celebrarà el proper cap de setmana, inclou totes aquelles propostes no només per a la celebració d'un casori, sinó també per a qualsevol altra cita familiar o social. En total, el certamen, que l'any passat va rebre uns 8.000 visitants, tindrà més de 100 expositors.
 
El nou espai del 'Tot Nuvis' serà el 'Beauty Show', que comptarà amb presentacions i demostracions en directe de productes i tractaments de bellesa. Des de perruqueria i maquillatge passant per estètica, amb tractaments facials i corporals. 
 
La directora de Fira de Girona, Anna Albar, destaca que "amb aquest nou espai volem oferir al visitant totes les eines i propostes perquè surti del saló amb un assessorament, el màxim de personalitzat possible, per a la preparació del seu casament o celebració". Anna Albar ha remarcat que l'objectiu del 'Tot Nuvis' és clar: "El visitant hi podrà veure i escollir els vestits, les joies, el fotògraf i el restaurant, i ara, també rebrà l'assessorament absolutament personalitzat sobre quin pentinat o maquillatge li escau millor pel seu estil i festa".
 
'Tot Nuvis', segons ha destacat la directora de Fira de Girona, "és un punt de referència on els visitants podran trobar en un sol espai tot allò necessari per a l'organització d'un casament o d'una celebració, amb l'aparador més complet per orientar i assessorar als nuvis i les persones que l'organitzen". Així, les parelles i visitants podran trobar, repartits entre els més de 100 estands, tot allò que desitgin: vestits de nuvi, núvia i celebració o bé informació sobre hotels i restaurants on fer el convit, joies, invitacions, música, flors o viatges.
 
Nova desfilada de moda urbana
 
L'oferta que els més de 100 expositors portaran al saló es complementarà amb tallers dirigits als nuvis i a les núvies per ajudar-los a l'hora de preparar el seu casament. Així, es faran tallers d'automaquillatge, de protocol i de decoració floral, que aniran a càrrec de professionals de prestigi de cadascun dels sectors.
 
Les activitats inclouran també les tradicionals desfilades d'imatge on es presentaran les noves col·leccions de moda nupcial, cerimònia, llenceria i joies i les últimes tendències en perruqueria i maquillatge. Se'n faran tres sessions: dissabte a la tarda i diumenge al matí i a la tarda. 
 
Una altra de les novetats d'aquesta edició serà la 'Girona Fashion Show', una desfilada de moda urbana, ideada per una estudiant de Relacions Públiques de la Universitat de Girona, on es mostraran les últimes tendències de roba per a dona i home. L'activitat es farà complementària a les desfilades d'imatge i, segons ha explicat Anna Albar, "està pensada perquè el visitant pugui veure, a banda de tot el que és necessari per al seu casament, les últimes tendències de moda que li poden servir per al viatge de nuvis". 
 
La 20a edició del saló obrirà les portes el divendres 23 de novembre a les quatre de la tarda i tancarà a les nou del vespre. Dissabte i diumenge, 'Tot Nuvis' obrirà de les onze del matí fins a les nou del vespre.