Camacho: «La N-II avança perquè el PPC ha pressionat»

Sosté que, si la via s'està desdoblant, ni que sigui mínimament, és gràcies a la seva pressió

Redacció
12 de novembre del 2012
Una de les màquines treballant de nou sobre el terreny de les obres de l'N-II
Una de les màquines treballant de nou sobre el terreny de les obres de l'N-II | ACN
Una de les màquines treballant de nou sobre el terreny de les obres de l'N-II Foto: ACN

Ni el PP Català no posa en dubte el dèficit d'infraestructures que pateix Catalunya. I, si aquest dèficit s'està corregint, ni que sigui mínimament, és gràcies a la pressió que la seva formació exerceix sobre el govern de Mariano Rajoy. "Les màquines treballen a Sils perquè nosaltres hem fet pressió", ha reivindicat des de Girona, tot proclamant que "la N-II és un compromís ineludible".

El desdoblament de la N-II, doncs, es farà gràcies al PP Català, ha raonat, tot ressaltant que "el pressupost per a la N-II és el triple del que hi havia per l'any passat. Fem tot el que podem, i més, perquè la N-II es desdobli!"

Sánchez-Camacho, que fins als 18 anys va viure a Blanes (la Selva), ha reconegut que ella mateixa ha patit aquest dèficit infraestructural: "Com tots, he patit la mancança d'infraestructures. I, com tots, també he hagut de seure al terra durant més de tres hores de trajecte. M'hi he passat moltes hores de la meva vida, en aquestes infraestructures!" En canvi, creu que les noves perspectives que ara obrirà el TGV Girona-Barcelona són un mèrit popular que val la pena reivindicar, tot recordant que "el govern socialista de Felipe González va emportar-se l'AVE a Sevilla", quan creu que "la prioritat hauria d'haver estat connectar Espanya amb Europa".