Un nen de quatre anys, ferit en un accident a una atracció de fires

Redacció
04 de novembre del 2012
Les Fires de Girona, aquest divendres al vespre
Les Fires de Girona, aquest divendres al vespre | Joan Guirado
Les Fires de Girona, aquest divendres al vespre Foto: Joan Guirado

Un nen de 4 anys ha resultat ferit aquest diumenge a la tarda en una atracció de les Fires de Girona que s'ha desenganxat del seu ancoratge. Segons la Policia Municipal de Girona, l'accident s'ha produït al voltant de dos quarts de cinc de la tarda quan una de les motos de l'atracció s'ha desenganxat de l'ancoratge de la seva base i, juntament amb el nen, ha caigut. El menor ha resultat ferit lleu i després de rebre les primeres cures al mateix Parc de la Devesa, ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta, d'on ha estat donat d'alta al cap de poca estona. L'atracció ha cessat la seva activitat i un cop revisada, ha continuat amb la seva activitat.
 
Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, que ha traslladat el nen a l'Hospital Josep Trueta, i una dotació de la Policia Municipal.
 
Després de l'accident, l'atracció ha aturat la seva activitat fins que un enginyer responsable de la supervisió de les atraccions l'ha revisat. Un cop certificat el bon estat de l'atracció, ha tornat a funcionar amb normalitat.