El centre de Girona serà l'objectiu de molts fotògrafs el proper dijous

Per tercer any consecutiu, es celebra la fira de la fotografia

Redacció
30 d'octubre del 2012
El centre de Girona es convertirà el dia 1 de novembre en un espai artístic únic a l’aire lliure, on el públic assistent podrà fer un bon recorregut pel casc antic de Girona, on s’aplegaran artistes d’arreu i de molts i variats perfils, de diverses disciplines i estils, i que faran que el nombrós públic assistent gaudeixi com mai de l’art al carrer en un entorn incomparable, en motiu de la 3a edició de la Fira de la Fotografia. La mostra estarà ubicada a la Plaça Catalunya des de les 10 del matí fins a les 8 de la tarda.
 
Hi participaran tant fotògrafs professionals com aficionats, els quals mostraran els seus treballs i vendran les seves obres. A la fira es podrà gaudir d’una àmplia diversitat de parades que englobaran totes les branques del món de la fotografia. 
 
Enguany, i com a novetat, també s’ubicarà en el marc de la fira, el punt d’inscripció a la 3a edició del concurs Ral·li Fotogràfic Fires de Girona 2012. Aquest concurs va néixer fa tres anys amb l’objectiu de captar els millors moments del gran nombre d’activitats al carrer que tenen lloc durant les Fires de Sant Narcís, com la fira d’artesania i alimentació, la trobada de brocanters i antiquaris, el concurs de colles sardanistes, el circ, la pujada del pilar de quatre a les escales de la Catedral, els concerts a la Copa, ...
El concurs està obert tant als aficionats a la fotografia com als  professionals.