Creix la zona d'alimentació a la Fira de Mostres

L'espai mascota, per la seva banda, es consolida en la 51ª edició

Redacció
25 d'octubre del 2012
L’espai d’alimentació de la Fira de Mostres, tornarà a créixer amb més expositors que l’any passat. Serà de nou un ‘Espai Gourmet’, on empreses del sector de l’alimentació mostraran els seus productes. L’objectiu final és potenciar el contacte entre els productors del territori i els consumidors finals i s’hi exposarà una gran varietat de productes, que van des de la carn, els embotits i la fruita, a les compotes i melmelades, passant pels formatges, els foies, els caves i les cerveses artesanals.
 
Serà un espai actiu on, a més de tastar, comprar i intercanviar experiències amb els productors, els visitants podran participar també en els shows de cuina, tallers i presentacions que s’hi portaran a terme. A més, també s’estrenaran noves activitats com la 1a Mostra de Cerveses Artesanes, que aplegarà diverses empreses artesanes del sector.
 
Consolidació de l'espai mascota
 
En aquesta 51a edició de la Fira de Mostres es consolidarà l’espai mascota, que es va estrenar l’any passat i on s’hi  trobaran de nou empreses i serveis relacionats amb el món de les mascotes. També s’hi portaran a terme exhibicions i demostracions d’agility, frisbee, flyball  i clicker, exhibicions de gossos d’assistència, cursos pràctics i tallers d’educació canina.
 
L’espai mascota, que se situarà a l’exterior del palau, compta amb el suport del Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona que hi portarà a terme tallers per als més petits per potenciar la responsabilitat i el respecte a l’hora de tenir cura d’una mascota.
 
En aquest espai també es podran veure exposades les imatges que s’enviïn al concurs de fotografies de mascotes que Fira de Girona ha convocat a través de la seva pàgina web. Durant la fira es premiarà la fotografia més divertida.
 
Un nou espai dedicat a l'interiorisme
 
l pavelló comercial hi haurà l’espai de deco-construcció on s’hi podran trobar les empreses de rehabilitació i d’interiors i exteriors. L’objectiu de la Fira és que aquest espai sigui un gran aparador on s’hi puguin trobar les principals novetats en tancaments, climatització, mobiliari, banys o cuines. En aquest espai, s’hi incorporarà un nou espai dedicat als gardens que, per primera vegada, serà present a la Fira de Mostres.
 
En aquesta zona, s’hi situarà, per tercer any consecutiu, Ginteriors, organitzat conjuntament amb el Col·legi de Dissenyadors d’Interiors de Catalunya – Girona, i on s’hi portaran a terme presentacions i tallers al voltant de l’interiorisme i l’art. Ginteriors compta aquest any també amb el suport del Màster en Disseny i Producció d’Espais de la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Escola d’Art d’Olot.
 
En aquest espai es podrà veure també el projecte Unités d’habitation guanyador del concurs convocat pel Col·legi i Fira de Girona. El projecte mostrarà nous espais per viure i permetrà conèixer de primera mà les últimes tendències en materials, acabats i tecnologies de les empreses que col·laboren amb el Col·legi.
 
La Fira de Mostres tornarà també a comptar amb un espai dedicat al motor on s’hi podran trobar diverses marques de vehicles. La zona exterior serà per als industrials, amb una gran representació d’empreses d’obra pública, maquinària, automoció i del sector agrícola.