El Concurs de Paletes de les fires estrena emplaçament

Es celebrarà el proper dissabte, al recinte firal de Fira Girona

per Redacció, 24 d'octubre de 2012 a les 06:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dissabte 27 d’octubre, en el marc de les Fires i Festes de Sant Narcís, tindrà lloc la 14ena edició del Concurs de Paletes organitzat per la Unió d’Empresaris de la Construcció, a partir de les 9 del matí al recinte firal de Fira Girona, coincidint amb la inauguració i obertura de la fira de mostres. Com a novetat d’enguany, les obres realitzades no es destruiran en finalitzar el concurs sinó que perduraran durant els sis dies que durarà la Fira de Mostres de Girona.
 
En aquest concurs, organitzat per la Unió d’Empresaris de la Construcció, podran participar-hi tots els paletes que treballin per compte propi o bé en empreses constructores, però sempre amb la condició de presentar-se en equips de dues persones. La prova a superar serà la construcció d’un element o un treball propi de l’art de l’ofici. Els materials seran ceràmics normals i se’n subministrarà la quantitat que convingui als participants.  Un cop acabada la prova, el jurat qualificarà les proves tenint en compte els següents aspectes: interpretació del plànol i aspecte de l’obra, rapidesa, replantejament, aprofitament dels materials i netedat. Segons aquests barems s’adjudicaran els premis a tres parelles de paletes; la primera rebrà 1.200 euros, la segona 900 euros i la tercera 600 euros. A més, s’atorgarà un premi especial, patrocinat per l’empresa Agustí-Masoliver, de 300 euros a la parella més jove.
 
Per a inscriure’s al concurs, cal adreçar-se personalment a qualsevol de les delegacions de la UEC, fer-ho per correu certificat (carrer Figuerola, 15 17001 – Girona) o per correu electrònic a l’adreça uec@uecgirona.com, adjuntant-hi les dades de la parella participant: nom i cognoms, data de naixement, empresa, especificar si és autònom, l’adreça, codi postal, telèfon de contacte i població.

 

Participació