Fontajau acollirà la 25a edició del Trial Indoor Ciutat de Girona

Redacció
26 d'octubre del 2012
La presentació de la 25ª edició del Trial Indoor es va fer a l'Ajuntament de Girona
La presentació de la 25ª edició del Trial Indoor es va fer a l'Ajuntament de Girona | Joan Guirado
La presentació de la 25ª edició del Trial Indoor es va fer a l'Ajuntament de Girona Foto: Joan Guirado

La regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, i el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Antoni Guinó, juntament amb els pilots Jeroni Fajardo i Francesc Moret, i el representant d’Octagon Esedos, empresa organitzadora de l’esdeveniment, Albert Javierre, han presentat la 25a edició del Trial Indoor Ciutat de Girona, que tindrà lloc l’1 de novembre a les 19 h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau. La prova s’emmarca, un any més, dins les Fires de Sant Narcís.
 
“Per l’Ajuntament és un acte que ja forma de les Fires, de la ciutat, dels esdeveniments esportius de Girona. Estem convençuts que un any més serà un gran èxit”, ha explicat la regidora Isabel Muradàs, que ha agraït també la “col·laboració publicoprivada que ha fet possible portar a terme esdeveniments com aquests”.
 
El campionat de Trial Indoor consta aquest any de dues carreres, la primera a Saragossa (va tenir lloc el 5 d’octubre) i la segona a Girona. “És probable que qui guanyi a Girona, guanyi el campionat”, ha explicat Albert Javierre, que ha ressaltat també que el pilot gironí Jeroni Fajardo “aquest any és un dels grans favorits”. La cita de Girona constarà de dues voltes, amb cinc zones a la primera volta i set zones a la segona. Després de la prova celebrada a Saragossa, Toni Bou és el líder provisional del campionat, seguit d’Albert Cabestany i Adam Raga. Bou és precisament el guanyador de les tres últimes edicions del Trial Indoor de Girona.
 
El pilot Jeroni Fajardo ha declarat que aquesta és una de les seves “millors temporades” i que està “molt motivat per córrer a Girona”. “Aquesta és la primera temporada que acabo al podi del Mundial Outdoor i l’única cosa que m’ha perjudicat una mica és la lesió d’espatlla que he tingut i que m’ha fet perdre el subcampionat. Ara estic recuperat i tinc moltes ganes de fer una bona carrera a Girona. Aquesta serà la meva desena participació aquí i he estat quatre vegades al podi, sempre com a tercer, i el meu objectiu aquest any és claríssim: vull estar a la final entre els tres primers i intentar posar les coses difícils a l’Albert (Cabestany), a l’Adam (Raga) i a en Toni (Bou).”
 
Per últim, el jove pilot Francesc Moret, que és el segon cop que correrà a Girona i el primer cop que ho farà com a pilot fix, ha manifestat que malgrat que li falta “experiència”, ve “amb moltes ganes” i intentarà “fer-ho millor que a Saragossa”.
 
Les entrades anticipades per assistir al Trial costen 15 euros (adults) i 6 euros (entrada infantil), respectivament. Es poden adquirir a través dels portals atrapalo.com, ticketmaster i entradas.com.