Els Vuit o Pulpopop, entre els grups que actuaran al concert benèfic de Sant Narcís

Redacció
24 d'octubre del 2012
Els membres dels Enfirats, durant la presentació de la programació d'enguany
Els membres dels Enfirats, durant la presentació de la programació d'enguany | Joan Guirado
Els membres dels Enfirats, durant la presentació de la programació d'enguany Foto: Joan Guirado

La tinenta d’alcalde i regidora d’Empresa i Ocupació, Marta Madrenas, i el president de Girona Avança, Toni Vallory, han presentat les actuacions del concert benèfic d’Els Enfirats 2012, que tindrà lloc el dissabte 3 de novembre a l’esplanada de La Copa dins dels actes de les Fires de Sant Narcís. El concert es fa en benefici de la Fundació Banc dels Aliments de Girona i hi actuaran Uat Boada, Laia Vehí, Pulpopop, Sanjays, Aliment, Joan Masdéu i Vuit. 
 
Girona Avança es fa càrrec de l’organització de les actuacions a La Copa del segon cap de setmana de Fires de Sant Narcís i, a més de l’actuació d’Els Enfirats el dissabte, han organitzat una actuació de l’Associació Gironina de Música Electrònica (AGME), el cap de cartell de la qual és DOSEM, el divendres 2 de novembre.
 
“En nom de la ciutat és obligat donar les gràcies a Girona Avança, que s’ha implicat fermament en aquesta iniciativa i gràcies al seu esforç i solidaritat hi podrà haver un segon cap de setmana d’actuacions a La Copa i en el qual es podrà gaudir de les Fires a Girona. Estem satisfets també que la Comissió de la Copa hagi acceptat la proposta de portar a terme aquest concert solidari en favor del Banc dels Aliments”, ha manifestat la regidora Marta Madrenas.
 
Per la seva banda, Vallory ha explicat que han trobat la “sintonia necessària amb l’Ajuntament de Girona” per tirar endavant la iniciativa ja que consideren que “el teixit econòmic i social de la ciutat necessita el segon cap de setmana de Fires”. “Hem aconseguit fer realitat el que neix amb la voluntat de convertir-se en el concert benèfic més gran de les comarques gironines”, ha conclòs.