Les fires més solidàries

Redacció
23 d'octubre del 2012
Puigdemont i Barnera, durant la signatura del conveni
Puigdemont i Barnera, durant la signatura del conveni
Puigdemont i Barnera, durant la signatura del conveni

L’Ajuntament de Girona i Càritas han establert un acord de col·laboració per fer que les Fires de Girona siguin també un espai de solidaritat amb les persones que més pateixen a la ciutat com a conseqüència de l’actual context econòmic. Per aquest motiu es duran a terme diverses accions amb l’objectiu comú de sensibilitzar la ciutadania i recordar que en aquests moments hi ha moltes persones que ho estan passant malament. Aquestes Fires han de ser també unes fires solidàries.
 
Amb aquest conveni, signat per l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont i pel director de Càritas Diocesana de Girona, Ramon Barnera, l’Ajuntament de Girona dóna suport a les diferents activitats que Càritas ha organitzat sota el lema “Girona, Fires amb Cor”. El cor és l’element central del logotip de Càritas, com a mostra de l’acció centrada en l’acompanyament i acollida de les persones més desvalgudes.
 
Les accions es concreten amb la presència d'un estand de Càritas a la Fira de Mostres, la distribució de 2.000 polseres amb el lema "Girona, Fires amb Cor", una taula rodona amb diferents experts sobre la responsabibilitat social a les empreses o acció via xarxes socials. L'acte més destacat serà, el dijous 1 de novembre, la formació d'un gran cor a les escales de la Catedral, a les 18.30h, per mostrar que Girona té un gran cor que batega.
 
També durant els dies de Fires Temporada Alta, en el marc del programa Festivals amb Cor, farà la donació d’un euro per cada entrada venuda de l’espectacle del Tricicle Forever Young del divendres 26 d’octubre. Aquest dia, al Teatre Municipal, hi haurà una taula informativa de Càritas on també tothom que ho vulgui podrà col·laborar amb l’entitat.