El Girona s'ha de conformar amb un punt en la visita al Mirandés

22 d'octubre del 2012
Xerez-Girona
Xerez-Girona | Girona FC
El Mirandés i el Girona van empatar a un en un disputat partit que es va resoldre en els minuts finals gràcies als gols d'Acuña per part dels visitants i de Raúl García pel bàndol local. El Mirandés, amb la necessitat de puntuar per oblidar-se de les últimes derrotes, va començar el partit amb una proposta ofensiva, apostant pel joc directe a la recerca dels homes de dalt. Els homes de Pouso, que tornava a la banqueta després de complir els sis partits de sanció, van generar les primeres ocasions prop de la porteria defensada per Mallo, si bé, la defensa del Girona les va desbaratar una rere l’altra. A mesura que passaven els minuts, el Girona va començar a embastar el seu joc, condicionat per l'estat del terreny de joc, molt pesat després de la intensa pluja caiguda durant tota la jornada.
En la segona meitat, el Mirandés va començar a assetjar la porteria de Mallo sense sort. El Girona, per la seva banda, no es va donar per vençut. Jandro va temptar la porteria de Goitia en el minut 73 després d'aprofitar un error de la defensa burgalesa i enganxar un potent xut que el porter del Mirandés va aturar amb seguretat. En el 82 va arribar el gol gironí. Acuña va aprofitar un mal rebuig de la defensa local després d'un centre de Jofre i va batre per baix a Goitia. Era el 0 a 1. Amb prou feines dos minuts després, quan semblava que els de Rubi aconseguirien els tres punts, Díaz de Cerio va habilitar a Raúl García, que des de l'esquerra es va treure un centre-xut que es va colar a la porteria de Mallo. Amb l'empat es va arribar al final del partit.
Els de Rubi, que amb 18 punts continuaran quarts en la classificació, reben la setmana vinent al Numància. El partit es disputarà el diumenge a les sis de la tarda a Montilivi.

Mirandés (1).- Goitia; Garmendia, Caneda, Álvaro Corral, Raúl García; Ivan Agustín (Colsa, min.75), Javi Soria; Rayco (Iribas, min.67), Muneta, Alain i Goiria (Díaz de Cerio, min.60).
Girona (1).- Mallo; Jose, Migue, Chus Herrero, David García; Tebar, Luso; Juanlu (Acuña, min.46), Jandro, Felipe (Ariday, min.89) i Benja (Jofre, min.74).

Gols
0-1, Acuña, min.82.
1-1 Raúl García, min. 85.

Àrbitre
Melero López (Col·legi Andalús); va mostrar targeta groga als locals Raúl García, Corral i Muneta i als visitants Tebar, Jose i Luso.

Incidències
Partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Adelante disputat a l'Estadi Municipal d’Anduva de Miranda de Ebro (Burgos) davant 4.921 espectadors.