Gerard Figueras passa el relleu de la presidència de la JNC a Marta Pascal

Els cadells de CDC van celebrar el seu XVllè congrés a Girona, aquest passat cap de setmana

Redacció
09 d'octubre del 2012
Gerard Figueras i Marta Pascal, durant el congrés de la JNC a Girona
Gerard Figueras i Marta Pascal, durant el congrés de la JNC a Girona
Gerard Figueras i Marta Pascal, durant el congrés de la JNC a Girona

El diputat al Parlament i primer tinent alcalde de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, ha passat el relleu de la presidència de la Joventut Nacionalista de Catalunya a la vigatana, però resident a Arbúcies, Marta Pascal. El traspàs es va fer, diumenge, en el marc del XVllè congrés dels cadells de CDC, que s'ha dut a terme a l'Auditori de Girona durant tot el cap de setmana.

Durant la seva intervenció, Figueras va fer un repàs als dotze anys de militància a l'organització i als quatre com a màxim responsable, recordant la gesta que la JNC va aconseguir el passat mes de març, sota la seva presidència, al congrés de CDC de Reus, on a través d'una esmena van fer que Convergència apostés per l'estat propi. Pascal, per la seva banda, va explicar que "la nostra fita és l'estat propi i construir un país que valgui la pena".

A més de Marta Pascal, la nova direcció de la JNC també incorpora els gironins Sergi Miquel, de Llagostera, com a responsable de l'àrea de ciutadania i Miquel Serradesanferm, de Sant Hilari Sacalm, com a responsable de militància. Xavier Pacheco va ser reelegit coordinador territorial, fet que també li permetrà estar a la direcció nacional de l'organització.