Juli Fernández accepta el repte de liderar la llista del PSC a Girona

L'alcalde de Palafrugell, que encara no ha estat proclamat candidat, va dir que no s'hi presentaria però ha fet el pas després de rebre nombrosos suports

Redacció
09 d'octubre del 2012
El primer secretari del PSC a les comarques gironines, Juli Fernández, durant la roda de premsa.
El primer secretari del PSC a les comarques gironines, Juli Fernández, durant la roda de premsa. | Marina López / ACN
Juli Fernández està "més a prop que mai de ser candidat que de no ser-ho" segons ha confirmat ell mateix. L'alcalde de Palafrugell i primer secretari dels socialistes gironins, que pugna amb Marina Geli per liderar la llista de Girona, acceptarà el repte d'encapçalar la llista, després de rebre el suport de nombroses assemblees locals, i la benedicció de la direcció nacional del PSC. Fernández, en ser escollit primer secretari dels socialistes a Girona, va dir que no es presentaria al Parlament, decisió que canvia degut a la situació actual que viu el partit i als nombrosos suports que ha rebut.
 
L'alcalde palafrugellenc, de fet, ja ha entrat en precampanya. Ha criticat "la política de privatitzacions de CiU" titllant-la de "pura fantasia , un malencert majúscul". Fernández, que censura la queixa sistemàtica de CiU, creu que "al darrere de les queixes hi ha la mala gestió i l'engany".