Ja T'ho Diré tornarà als escenaris el 2013 amb dos únics concerts

La Mirona de Salt és un dels llocs escollits

Redacció
02 d'octubre del 2012
El grup menorquí Ja T'ho Diré
El grup menorquí Ja T'ho Diré | Txús Sartorius
El grup menorquí Ja T'ho Diré Foto: Txús Sartorius

Coincidint amb el desè aniversari de la seva retirada dels escenaris, el grup menorquí Ja T'ho Diré farà dos únics concerts l'any vinent per retrobar-se de nou amb el seu públic. La formació, que té set discos al mercat, ha escollit La Mirona de Salt i el castell de Sant Nicolau de Ciutadella, per tornar a fer sentir la seva música. Serà els dies 31 de maig (Salt) i 19 de juliol (Menorca). Les entrades pels dos concerts ja es poden adquirir a través de la web del grup (wwww.jathodire.com).

Amb aquests dos concerts puntuals, la formació vol retre homenatge a dos punts claus de la seva trajectòria musical, d'una banda les comarques gironines, on la banda va créixer com a conjunt i on va residir durant uns anys, i Menorca, el lloc d'origen de la banda.

Ja T’ho Diré va anunciar la seva dissolució l’any 2003, 17 anys després del seu naixement. El comiat va constar de cinc concerts: l’11 de setembre a l’Arc de Triomf de Barcelona, el 29 de novembre a la Sala Clap de Mataró, el 19 de desembre a la Sala La Mirona de Salt, el 20 de desembre a la Sala Assaig de Palma i l’últim, el 27 de desembre al  Pavelló Municipal d’Esports de Ciutadella de Menorca.