El PSC té dubtes sobre qui ha de liderar la llista a Girona

Redacció
02 d'octubre del 2012
L'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, parlant aquest vespre per telèfon des de l'Ajuntament
L'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, parlant aquest vespre per telèfon des de l'Ajuntament | Xavier Pi / ACN
El terratrèmol que afecta al PSC tant a nivell institucional com de valors, també arriba a Girona. Tot i que en menor mesura, la renúncia de Quim Nadal a encapçalar la llista i a formar-ne part, obre la porta a que els socialistes hagin de buscar nou candidat.
 
El que podria semblar un relleu fàcil i natural, Nadal per Marina Geli, no acaba de ser vist amb bons ulls per la direcció del PSC. Al carrer Nicaragua no els han caigut massa bé les declaracions constants de Geli a favor del dret a decidir i el seu rumb catalanista. Tot i que la candidatura de Geli com a número 1 podria formar part d'un joc de cartes entre l'ala oficial i més espanyolista encapçalada per Pere Navarro i la catalanista, derrotada en el passat Consell Nacional amb Montserrat Tura com a candidata, fonts de la direcció afirmen que no es contempla a Geli com a cap de cartell per Girona.
 
A qui si que es veu bé des del nucli dur, és a l'actual Primer Secretari Juli Fernández -foto-. L'alcalde de Palafrugell, però, es resisteix a donar el vist-i-plau a la seva candidatura ja que, en el congrés gironí celebrat a Lloret de Mar es va comprometre a no ser candidat i dedicar-se única i exclusivament al partit.
 
Sigui quin sigui el desenllaç, els socialistes faran públic el seu cap de files a Girona a finals d'aquesta setmana o principis de la vinent com a molt tard. Les enquestes els juguen en contra i no tenen massa temps per capgirar la intenció de vot de molts gironins.