Detingut per fer-se passar per una altra persona

Tot i la semblança amb el propietari original del document d'identitat, els propietaris del comerç on intentava comprar un producte finançat van veure que era una estafa

Redacció
01 d'octubre del 2012
La Policia Municipal de Girona ha detingut aquest divendres a la tarda Javier LDE, de 28 anys i veí de Madrid, com a suposat autor d'un delicte d'usurpació d'identitat i un altre de temptativa d'estafa. Van ser els venedors d'una botiga de la ciutat els que van alertar la policia perquè van detectar que un client intentava fer comprar amb un DNI que no era seu. Una patrulla va anar fins el comerç, on van demanar la documentació al client per identificar-lo. Els agents van comprovar que, tal com sospitaven els venedors, el client no era la persona de la fotografia del DNI, tot i que s'assemblaven molt.
 
Els agents van reclamar de forma reiterada a l'home que entregués la seva veritable documentació, però Javier LDE va insistir que era la persona del DNI que havia entregat. Després de diverses gestions, els policies van aconseguir esbrinar les dades reals del sospitós i van saber que no eren les que els volia fer creure.
 
Davant els fets, els policies van recollir totes les proves i indicis i van detenir Javier LDE de 28 anys d'edat i domiciliat a la ciutat de Madrid, com a suposat autor un delicte de usurpació d'identitat i un delicte de temptativa d'estafa.