Quim Nadal abandona la política parlamentària

El veterà dirigent del PSC ironitza: "no vull cap homenatge" i recorda que és "un animal polític". Demana la reincorporació a la Universitat de Girona

Redacció
26 de setembre del 2012
Josep Nadal, sortint del Parlament.
Josep Nadal, sortint del Parlament. | Jordi Borràs/Nació Digital
Josep Nadal, sortint del Parlament. Foto: Jordi Borràs/Nació Digital

"Sóc un animal polític". Així s'ha definit aquest matí, Joaquim Nadal, el sacrificat com a president del grup parlamentari del PSC en la purga ordenada per la nova direcció del partit. En declaracions a Ràdio4, Nadal ha confirmat que "abandona la política parlamentària catalana" però no l'activitat política després de la convocatòria electoral avançada pel president de la Generalitat, Artur Mas, aquest dimarts. En aquest sentit, ha admès que ha demanat la reincorporació a la Universitat de Girona.

Nadal també ha mostrat la seva sorpresa per les paraules del portaveu del partit, Jaume Collboni, que aquest matí ha assegurat que s'hauria estalviat els canvis en el grup parlamentari. El veterà diputat socialista ha aconsellat al PSC que incorpori en el seu programa el dret a decidir, el pacte fiscal i les estructures d'estat.

Per altra banda, l'exdirigent socialista ha assegurat que "no vol cap homenatge perquè sempre farà política, sigui on sigui".