CiU demanarà a Pastor sobre el desdoblament de la N-ll

Redacció
25 de setembre del 2012
El turisme ha sortit de la via a la N-II al terme municipal de Fornells de la Selva, al Gironès.
El turisme ha sortit de la via a la N-II al terme municipal de Fornells de la Selva, al Gironès. | Mireia Recasens / ACN

El diputat de CiU per Girona al Congrés dels Diputats, Jordi Xuclà, interpel·larà dimecres la ministra de Foment, Ana Pastor, per reclamar-li que emprengui el més aviat possible el desdoblament de l’N-II al seu pas per Girona que està totalment "paralitzat", i ho ha atribuït a la "paràlisi" durant set anys de l'Executiu socialista i als 10 mesos de braços creuats del Govern popular.
 
Xuclà traslladarà a la ministra de Foment el seu "malestar" pel maltractament que rep Girona, que continua sent la demarcació amb menys quilòmetres d'autovia de l'Estat. En aquest sentit, recordarà a Pastor que en el període entre 1995 i 2007 el nombre de quilòmetres de l'Estat es va incrementar en un 90%, ja que va passar dels 3.825 quilòmetres als 7.311. No obstant això, denuncia el diputat de CiU, en aquest període només es van construir 8 quilòmetres d'autovia a Girona.
 
Però la situació empitjora, perquè des de 2007 no s'ha inaugurat ni un sol quilòmetre d'autovia a Girona, mentre que s'han inaugurat més de 900 quilòmetres d'autovies de titularitat de l'Estat.
Per això, el diputat de CiU per Girona Xuclà aprofitarà la interpel·lació que dirigirà a la ministra de Foment per reclamar un "calendari clar, concret i sense renúncies per a la construcció completa del desdoblament de l’N-II".