Detingut begut i superant 77 km/h la velocitat permesa

L'home, de nacionalista francesa i de 33 anys, va ser intervingut dissabte a Aiguaviva

Joan Guirado
24 de setembre del 2012
576_1348506060Velocitat_Aiguaviva
576_1348506060Velocitat_Aiguaviva
Efectius dels Mossos d’Esquadra van detenir, el passat 22 de setembre a Aiguaviva, Mathieu G, de 33 anys, de nacionalitat francesa i veí de Le Barcares (França), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol.
 
Pels voltants de les dotze del migdia agents de trànsit que estaven realitzant un control de velocitat dinàmic a l’autopista AP-7 en sentit sud, van detectar a l’altura del punt quilomètric 66 (Aiguaviva) un vehicle que circulava a 157 km/h en un tram limitat a 80, a causa de les obres que s’hi estan realitzant. És a dir 77 km /h superior a la limitació permesa de la via.
 
Els agents van aturar el vehicle, van identificar el conductor i després de veure que l’home podria anar sota la influència de begudes alcohòliques, li van fer la prova d’alcoholèmia. Els Mossos van constatat que el conductor marcava una taxa penal de 0.71 mg/l en aire expirat gairebé tres vegades per sobre del màxim permès, que és de 0.25 mg/l,
 
Per això, els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, tipificat a l’article 379 del Codi Penal.
 
El detingut, que no té antecedents, va passar el mateix dia 22 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.