Carles Puigdemont visita l'Albi, ciutat agermanada amb Girona

Redacció
25 de setembre del 2012
Puigdemont, i l'alcalde de l'Albi, durant la visita d'aquest dilluns
Puigdemont, i l'alcalde de l'Albi, durant la visita d'aquest dilluns
Puigdemont, i l'alcalde de l'Albi, durant la visita d'aquest dilluns

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha visitat aquest dilluns la ciutat agermanada d’Albi, amb la voluntat de rellançar els contactes i d’aprofundir els vincles entre les dues ciutats. L’alcalde ha visitat l’Ajuntament d’Albi, on ha estat rebut pel seu alcalde, Philippe Bonnecarrère, pel Consell Municipal de la ciutat i pel comitè de promoció d’Albi; la ciutat episcopal, on l’ha acompanyat la responsable de patrimoni Marie-Eve Cortès; el Museu Toulouse-Lautrec, on l’ha rebut el director del Museu, Danièle Devyncvk; l’École des Mines i el Parc Technopolitain Albi InnoProd, on l’ha rebut el director de l’École, Alain Schmitt, i el Centre Institut Clément Ader, on l’ha rebut el director adjunt del centre, Jean José Orteu.
 
Carles Puigdemont s’ha reunit a l’Ajuntament d’Albi amb Philippe Bonnecarrère i la tinenta d’alcalde Stéphanie Guiraud-Chaumeil. Durant la trobada, ambdues institucions han posat de manifest la voluntat per estrènyer els llaços existents entre les dues ciutats i, entre d’altres temes, han mostrat interès per la Universitat de Girona i la declaració de patrimoni de la humanitat de la UNESCO de la ciutat episcopal de l’Albi, respectivament.
 
Aquesta trobada tindrà la seva continuïtat en la participació d’Albi a la Fira de Mostres de les properes Fires de Sant Narcís i en la visita d’una delegació d’aquesta ciutat occitana a Girona per reunir-se, entre d’altres, amb el teixit empresarial emprenedor gironí per tal d’establir possibles acords de col·laboració.