Millo demana a Puigdemont que \"recuperi el seny perdut\"

El president del PP a Girona acusa l'alcalde de la ciutat de "canviar les prioritats" i ser només "l'alcalde dels independentistes"

Redacció
24 de setembre del 2012
Un instant durant el discurs del president del PP a Girona, Enric Millo, a l'Auditori de Girona.
Un instant durant el discurs del president del PP a Girona, Enric Millo, a l'Auditori de Girona. | Nerea Guisasola / ACN
El president del Partit Popular a Girona, Enric Millo, ha reclamat a l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, que "rectifiqui i recuperi el seny perdut" si vol continuar comptant amb el suport dels populars per garantir la governabilitat al consistori. Un suport que, per Millo, "serà molt difícil, per no dir impossible" continuar brindant "durant el que queda de mandat".
 
El president dels populars gironins, que ha reaparegut a la vida pública després d'uns mesos de baixa, considera que CiU està més "per la lluita per la Independència" que per "la lluita contra la crisi". En aquest sentit, creu que "el problema de Convergència i Unió a Girona és l'error que ha comès en el canvi de prioritats i el perjudici que amb això acabarà provocant als gironins".
 
Millo ha explicat que "volem que l'alcalde de Girona sigui l'alcalde de tots els gironins i no tan sols el dels independentistes gironins".