L'home desaparegut a Vic fa una setmana apareix mort a Cadaqués

Un centenar de persones van participar dissabte en una batuda per intentar trobar-lo a Osona.

Redacció OSONA
24 de setembre del 2012
Rafael Rodríguez.
Rafael Rodríguez. | Protecció Civil de Vic
Els Bombers de la Generalitat van trobar aquest diumenge al matí, a una zona de roques al far de Cala Nans, a Cadaqués, el cadàver de Rafael Rodriguez Fernandez, de 45 anys, veí de Vic desaparegut el 16 de setembre a les 4 de la tarda. Per atendre l’emergència, i ja que es tractava d’una zona de difícil accés, es va activar un helicòpter i set dotacions amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) de muntanya i subaquàtic dels Bombers de la Generalitat. Finalment, l’evacuació del cos sense vida es va fer per mar, amb una barca de salvament de Bombers de la Generalitat.

Segons les primeres informacions oficials de Mossos d’Esquadra, l’home estaria fent alpinisme i hauria caigut per causes que encara es desconeixen. Tot i això, les circumnstàncies del cas apunten que hi podrien haver altres possibilitats (l’autòpsia ho determinarà).

Segons la família, l’home va sortir a fer una ruta de quatre hores a peu, dues d’anada i dues de tornada, ara fa vuit dies, com solia fer  habitualment. Al llarg de la setmana ja s’havien organitzat diverses batudes pel centre de la comarca per intentar localitzar-lo. El passat dissabte, la recerca es va intensificar, amb un centenar de persones i  gossos ensinistrats de l'UCRO (Unitat Canina de Rescat d'Osona).