Xavi Pacheco optarà a la reelecció com a coordinador de la JNC a Girona

Redacció
22 de setembre del 2012
576_1348334675734494
576_1348334675734494
L'actual coordinador de la JNC a les comarques gironines, Xavier Pacheco, s'ha tornat a presentar per mantener el càrrec que ha desenvolupat des del 2011. En un congrés a Cassà de la Selva (Gironès) que ha aplegat una seixantena de militants, Pacheco ha presentat el seu informe de gestió i ha ressaltat que, en els últims anys, el partit ha "doblat" el nombre de militants. "Cada dia és més important la nostra influència sobre Convergència perquè els joves som el futur d'aquest país però cal seguir treballant per introduir més idees del nostre discurs", ha assegurat l'actual coordinador de la JNC. L'elecció es farà durant el pròxim congrés nacional que se celebrarà del 5 al 7 d'octubre a Girona.
 
"Hem inaugurat deu col·lectius nous i s'han consolidat totes les agrupacions comarcals arreu de les nostres comarques", ha ressaltat Pacheco. A més, durant el seu discurs, ha anomenat algunes de les accions amb més repercussió que ha dut a terme la JNC com la repartida de fulletons als turistes a l'aeroport de Girona, la penjada de la pancarta 'Catalonia Is Not Spain' a diferents campionats esportius i diverses jornades de formació o parades durant aquest any. 



Durant l'acte de presentació de la seva candidatura, Pacheco ha aprofitat per avançar alguns dels punts més destacats del seu programa. "Cal treballar per una organització amb més discurs sectorial però sense deixar de ser la punta de llança que empenyi per no afluixar el procés d'independència", ha destacat el coordinador. Durant aquest esdeveniment també s'han treballat les ponències que s'aprovaran en el congrés nacional del mes d'octubre tals com 'Catalonia is not Spain. Catalunya, nou estat d'Europa i del món', la ponència d'organització 'Una actualització pels nous reptes', la ponència de temàtica econòmica 'Economia i Benestar per un país lliure' i la ponència de temàtica social 'Catalunya de les persones'. 



L'acte ha comptat amb la presència del president comarcal de CDC, Jaume Busquets, i el responsable de treball sectorial i programàtic de la Federació de Girona de CDC, Josep Solé, el qual ha destacat la "gran vàlua" que suposa Xavier Pacheco per al partit.