Comença la collita de la poma gironina amb bones expectatives de vendes

El cuiner Joan Roca anima els productors de la demarcació a introduir noves varietats

ACN / Redacció
09 d'agost del 2012
El cuiner del restaurant El Celler de Can Roca, Joan Roca, ha protagonitzat l'acte simbòlic de la collita de la primera poma gironina de la temporada.
El cuiner del restaurant El Celler de Can Roca, Joan Roca, ha protagonitzat l'acte simbòlic de la collita de la primera poma gironina de la temporada. | Anna Camps / ACN
El cuiner del restaurant El Celler de Can Roca, Joan Roca, ha protagonitzat l'acte simbòlic de la collita de la primera poma gironina de la temporada. Foto: Anna Camps / ACN

Els productors de Poma de Girona ja han donat el tret de sortida a la collita d'aquesta temporada, que tot i que quantitativament es preveu normal, té bones expectatives a nivell comercial pel descens de producció entre els competidors europeus. Això fa preveure que la poma sortirà amb uns preus de venda "més que acceptables", segons ha explicat el president de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP), Venanci Grau. D'altra banda, el cuiner del restaurant El Celler de Can Roca, Joan Roca, que ha protagonitzat aquest dijous l'acte simbòlic de la collita de la primera poma de la temporada, ha animat els productors gironins a introduir noves varietats.