Puig defensa que la resposta als focs de l'Alt Empordà va ser «excel·lent»

El conseller creu que els sindicats «entenen molt de reivindicacions laborals, però no en saben gaire de dispositius d'emergència»

ACN / Redacció
27 de juliol del 2012
El conseller d'Interior, Felip Puig.
El conseller d'Interior, Felip Puig. | Estefania Escolà / ACN
El conseller d'Interior, Felip Puig. Foto: Estefania Escolà / ACN

El conseller d'Interior, Felip Puig, considera que l'actuació dels cossos d'emergència en l'extinció dels focs de l'Alt Empordà va ser "excel·lent i impecable". En resposta a les queixes de CCOO -que han denunciat que les retallades van fer lenta la resposta en l'extinció dels focs-, Puig creu que els sindicats "s'equivoquen" aprofitant els incendis per plantejar reivindicacions laborals, però creu que és la seva estratègia. "Els sindicats entenen molt de reivindicacions laborals, però no en saben massa de dispositius d'emergència", ha afegit. El conseller ha fet aquestes declaracions a Montserrat, on ha inaugurat els primers senyals de cobertura 112 per facilitar l'actuació dels cossos d'emergència.

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha respost a les queixes de les agrupacions d'agents forestals, bombers i mossos d'esquadra de CCOO, que creuen que les retallades de la Generalitat als diferents cossos és una de les causes de la gravetat dels incendis de l'Alt Empordà. Segons el conseller, l'actuació de tots els cossos d'emergència i voluntaris que van participar en l'extinció dels focs va ser "excel·lent i impecable", malgrat l'actual entorn econòmic que, ha admès, és "difícil i amb reduccions pressupostàries".

El conseller creu que els sindicats s'equivoquen aprofitant els incendis de l'Alt Empordà per plantejar les seves reivindicacions salarials i ha afegit que "entenen molt de reivindicacions laborals, però no saben massa de dispositius d'emergència".