Usuaris d'Instagram celebren una trobada a l'Escala

Aquest divendres, unes 200 persones van assistir a l'Instameet celebrat al Molí de l'Escala

Redacció
15 de juliol del 2012
Un instant de la trobada d'usuaris d'Instagram a l'Escala
Un instant de la trobada d'usuaris d'Instagram a l'Escala | Giroimatges.com
Un instant de la trobada d'usuaris d'Instagram a l'Escala Foto: Giroimatges.com

L’Escala, i més concretament el restaurant Molí de l’Escala, tenen des d'aquest divendres la primera plaça dedicada als usuaris de l’aplicació per a mòbils Instagram del món. Divendres a la nit es va celebrar en aquest espai la primera festa "Instameet" de la demarcació de Girona que va comptar amb la participació d’unes 200 persones. 

La "plaça dels Instagramers" és el primer lloc físic del món dedicat a aquesta aplicació gratuïta per a telèfons mòbils iPhone i Android i que compta amb més de 50 milions d’usuaris arreu del món. Amb la inauguració de la plaça, situada al mateix Molí de l’Escala, el restaurant i el municipi de l’Escala volen prendre una posició de referència en l’univers Instagram. 

La #InstaMeetGirona va aconseguir reunir unes 200 persones, també procedents d’altres punts de Catalunya, i, com no podia ser d’altra manera, va tenir Instagram com  a un dels elements centrals, amb els participants publicant a la xarxa fotografies de la vetllada.

#InstaMeetGirona va incloure també la inauguració de l’exposició de fotografies fetes amb Instagram a través d’un dels usuaris catalans més internacionals Julio Estrela (@JulioEstrela). Estrela, que ja ha exposat a la Sala l’Amistat de Cadaqués, mostrarà les seves fotografies durant tot l’estiu al Molí de l’Escala per després emprendre el camí cap a Chicago, als Estats Units, on també exposarà el seu treball. A més de poder veure la seva  exposició,  durant  la  festa  es  va  sortejar també una fotografia seva. 

Pel que fa al sopar, el menú va tenir com a autèntica protagonista la barbacoa del Grids, el nou espai del Molí de l’Escala on es poden degustar les millors carns del país. Pel xef i propietari del Molí, Jordi Jacas la barbacoa permet gaudir de “l’autèntica essència de l’estiu a nivell gastronòmic”. El menú es va acompanyar dels snacks del Molí i de Cervesa Inèdit que va oferir Estrella Damm. A més, hi va haver una exhibició de fer allioli a càrrec de Rafel Guillot, Campió del Món i un sorteig de diversos premis, presentat per Gerard Romero, de RAC1, i Bibiana Ballbè.

La trobada, que comptava amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i Estrella Damm, estava organitzada per Instagramers Girona, que reuneix els usuaris d’Instagram de les comarques de Girona