Les víctimes de l'accident de Vilobí, quatre joves de Sant Hilari Sacalm

El vehicle podria haver fet un avançament en línia contínua abans del sinistre

ACN / Redacció
17 de juny del 2012
Diversos agents dels Mossos d'Esquadra treballant en el lloc dels fets.
Diversos agents dels Mossos d'Esquadra treballant en el lloc dels fets. | Nerea Guisasola / ACN
Diversos agents dels Mossos d'Esquadra treballant en el lloc dels fets. Foto: Nerea Guisasola / ACN

Les víctimes de l'accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dissabte, cap a tres quarts de deu de la nit, a Vilobí d'Onyar (Selva), eren quatre joves d'entre 25 i 27 anys veïns de Sant Hilari Sacalm (Selva). Els fets van tenir lloc al quilòmetre 10,9 de la GI-533, quan el vehicle en què viatjaven els quatre joves va sortir de la via i va xocar contra un mur d'un metre d'alçada. El vehicle es va incendiar i els ocupants no van ser a temps de sortir-ne.

Els quatre joves eren Joel L. V., de 26 anys; Albert B. F., de 25; Israel A. M., de 25, i Luís Felipe A. M., de 27. Els dos primers eren de nacionalitat espanyola, mentre que els dos segons eren de nacionalitat dominicana. Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat (dos camions, un furgó de salvament i dos vehicles de comandament), sis patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

El Departament d'Interior ha confirmat que els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que el cotxe circulava amb excés de velocitat i havia fet un avançament en línia contínua moments abans del xoc.