Ataquen de nou la seu C's a Girona trencant els vidres del local amb pedres

Ara fa una setmana, uns brètols van emplenar de pintura la façana de la seu

ACN / Redacció
16 de juny del 2012
Aquest és el segon atac que pateix la seu de C's a Girona en una setmana.
Aquest és el segon atac que pateix la seu de C's a Girona en una setmana. | ACN
Aquest és el segon atac que pateix la seu de C's a Girona en una setmana. Foto: ACN

Aquest dissabte al matí, la seu de C's a Girona ha tornat a rebre de nou un atac sis dies després que uns vàndals emplenessin de pintura i pintades la façana de la seu. Aquest cop, els brètols han apedregat el local i han trencat alguns dels vidres del local que donen al carrer de la Creu. El coordinador provincial de C's a Girona, Joan Maria Castel, ha explicat que el nou atac és un "atemptat contra la democràcia i la llibertat" i ha assegurat que no aconseguiran "silenciar-los" amb "amenaces, atacs o coaccions". El partit ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra per l'atac a la seu i també per coaccions i intimidacions. Els Mossos han obert una investigació per localitzar els vàndals.

Castel ha destacat que continuaran treballant perquè la ciutat de Girona i la resta d'Espanya pugui viure en convivència. A més ha afegit que "resulta preocupant que aquells que s'autodefineixen defensors de les llibertats utilitzin tècniques d'opressió per coaccionar aquells que no compartiesen la seva visió identitaria".

El partit de C's va tenir una seu situada a la plaça Marquès de Camps des del 2007 i fins el 2010. El nou local va ser inaugurat pel president de C's, Albert Rivera, aquest passat dissabte.