Entitats de Salt organitzen un acte pels drets i les llibertats

«Salt dóna veu als drets i llibertats» tindrà lloc el proper divendres 15 de juny a partir de les 20:00 al Teatre de Salt

Redacció
12 de juny del 2012
576_1339520280salt
576_1339520280salt

Nota de premsa

Diverses entitats de Salt organitzen el pròxim divendres 15 de juny un acte cultural sota el nom “Salt dóna veu als drets i llibertats”. Es tracta d’un punt de trobada i solidaritat a favor dels drets polítics i socials, que cada vegada veiem més retallats. Tindrà lloc al Teatre de Salt, l’entrada serà gratuïta però es recaptaran diners a través de bons d’ajut, que aniran destinats a la campanya “Pel dret a manifestar-nos”, de suport als encausats en la manifestació del 27 d’agost de 2011 a Salt.

L'acte, a partir de les 20h, comptarà amb les actuacions de Feliu Ventura (Xàtiva), Yacine & The Oriental Groove (Barcelona), Smoking Bambino (Salt), Nuri de Salt (Salt) i Afrosijam (Salt). També hi haurà lectures, projeccions, grafitis en viu i la presentació del 3r número de la revista 17190 UniverSalt.

L’acte està organitzat per: 17190 Universalt, Senecat, Magrebins sense Fronteres, L’Ortiga de Salt, Grup Antirepressiu, Dones Amal. Amb el suport de Diables d’en Pere Botero, La Saltenca, A.E Sant Cugat, Safareig Teatre, AMPA Les Deveses, Dones Endavant, Codenaf, Pau Ara i Sempre, Estampades, Capoeira Canigó, Acagia, Casal Saltenc Independentista; i la col·laboració del Teatre de Salt.

Per què pels drets i les llibertats?

Salt sovint apareix als mitjans d’una manera poc realista, estigmatitzada, i reflectint una realitat que no és la que coneixem. A Salt, més enllà de la imatge mediàtica, hi ha situacions que cal transformar, situacions d’injustícia i de falta de drets (atur, desnonaments, discursos xenòfobs i excloents, retallades de serveis...) Davant d’aquestes situacions són moltes les persones i entitats que treballen per un poble amb drets i oportunitats per a tothom, i amb justícia social.