FIMAG porta la màgia als carrers de Torroella

L'Il·lusionista Xevi va rebre el premi Fimag 2012

Redacció
10 de juny del 2012
576_1339311076mag
576_1339311076mag | Comunica/Fimag
Foto: Comunica/Fimag

Els carrers i places de Torroella de Montgrí s’han omplert aquest dissabte de gent i de màgia amb la celebració de la Fira de Màgia al Carrer. Ahir el vespre es va concedir el premi Fimag 2012 a l’Il•lusionista Xevi, en el transcurs d’un sopar de gala – espectacle que es va fer al Palau Lo Mirador. L’espectacle va anar a càrrec de la companyia Zootroupe.

L’Il•lusionista Xevi va rebre el Fimag 2012 en el transcurs del sopar de gala de mans del vice-president de la Diputació, Xavier Soy, de l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordón, i del director del Fimag, Juli Carbó. L’Il•lusionista Xevi va dir que se sentia ‘molt honorat’ i va dir que se sentia una persona ‘amb molta sort per haver estat reconegut a la meva terra’.

Aquest dissabte es duen a terme el gruix de les activitats, amb un mercat d’articles de màgia, taller de manualitats, taller de màgia i una trentena d’actuacions en diferents indrets de la vila. Al matí s’ha fet la gala de mags gironins amb la plaça de la Vila plena de gom a gom i a la tarda la gala de mags joves al pati de can Quintana Museu de la Mediterrània, amb una trentena de mags, entre professionals i aficionats, que han actuat per més d’una dotzena de carrers, places i espais del nucli antic de la vila.

L’Espai Ter acull les representacions de ‘La asombrosa historia de Mr.Snow’, premi al millor espectacle de la Mostra d’Igualada, a càrrec d’Antonio Díaz, que és Premio Nacional de Magia. Dilluns a la nit, el cinema Montgrí projecta ‘L’illusioniste’, de Sylvain Chomet.

La Fira de Màgia al Carrer de Torroella de Montgrí és una iniciativa de l’Associació Cultural FIMAG creada per un grup de persones de diferents entitats i col•lectius que d’una manera o una altra estan relacionades amb el món de l’espectacle. L’organitzador i director és Juli Carbó, mentre que David el Mag s’encarrega de la direcció artística.