Les xarxes socials, protagonistes del «Vies de diàleg»

La jornada tindrà lloc el dimarts 15 de maig a la Biblioteca Ernest Lluch

Redacció
09 de maig del 2012
La majoria de mòbils amb tarifa de dades tenen el servei WhatsApp.
La majoria de mòbils amb tarifa de dades tenen el servei WhatsApp. | Simon Q. / Flickr

L’Ajuntament de Girona i la Fundació Ernest Lluch, amb el suport del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, han organitzat una nova edició de “Vies de diàleg”, que tindrà lloc el proper dimarts 15 de maig a la Biblioteca Ernest Lluch. El debat d’enguany se centrarà en el poder de les xarxes socials i comptarà amb la presència del periodista Saül Gordillo, de la professora del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra Mariona Ferrer i de l’escriptor i empresari vinculat a l’associacionisme gironí Josep Campmajó.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, serà l’encarregat d’inaugurar la trobada, que començarà a les 19 h. A continuació, tindrà lloc la ponència de Saül Gordillo, periodista, director de l’Agència Catalana de Notícies entre el març de 2007 i l’abril de 2011, i actual cap de continguts digitals d’El Periódico de Catalunya. Tot seguit, a les 10 h, es portarà a terme una taula rodona amb la presència del mateix Gordillo, de Mariona Ferrer i de Josep Campmajó. El periodista Oriol Mas moderarà la taula.

“Vies de diàleg” és una jornada de debat i reflexió sobre qüestions contemporànies i d’actualitat que pretén difondre el pensament i les idees d’Ernest Lluch i, al mateix temps, esdevenir un espai de debat i diàleg.