Mishima escalfa motors per la seva gira, que comença a Girona

750 persones han escoltat un concert amb els seus clàssics i algunes cançons del nou disc a l'Hospitalet

ACN / Redacció
13 d'abril del 2012
El cantant de Mishima, David Carabén, interpretant algunes de les cançons del nou disc del grup, 'L'amor feliç', aquesta nit a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat.
El cantant de Mishima, David Carabén, interpretant algunes de les cançons del nou disc del grup, 'L'amor feliç', aquesta nit a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat. | Bertran Cazorla / ACN
El cantant de Mishima, David Carabén, interpretant algunes de les cançons del nou disc del grup, 'L'amor feliç', aquesta nit a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat. Foto: Bertran Cazorla / ACN

"Una mena de preestrena o assaig general de la gira de 'L'amor feliç'": això ha estat, en paraules del seu cantant, David Carabén, el concert que ha ofert aquesta nit 'Mishima' a la Salamandra de l'Hospitalet. 750 persones que han omplert la sala han pogut assistir a una avançada de la gira de la banda, que comença aquest divendres a Girona. El grup ha mesclat cançons del seu nou disc, 'L'amor feliç', amb temes clàssics com 'L'olor de la nit' o 'Miquel a l'accés 14', que el públic ha cantat i aplaudit entregat des del primer moment. Mishima ha indemnitzat amb aquesta preestrena hospitalenca de la seva gira aquells seguidors que no van poder sentir-los fa uns mesos al bar Heliogàbal de Gràcia.

Els udols han omplert la sala 1 de la Salamadra, a l'Hospitalet, aquesta nit. Ha estat quan hi ha sonat un dels temes clàssics de Mishima, 'Tot torna a començar', i el públic els ha acompanyat cantant.

Un públic que s'ha entregat intensament des de la primera cançó, 'Tornaràs a tremolar'. Però especialment en els temes més coneguts del grup: els udols de 'Tot torna a començar' o els cants d''Un tros de fang' contrastaven amb la fredor amb què els oients han seguit, per exemple, 'L'última ressaca', el single del darrer disc de Mishima, 'L'amor feliç'.

Precisament presentar aquest nou treball serà l'objectiu de la gira que ha escalfat motors aquest dijous a la nit a l'Hospitalet. Començarà oficialment aquest divendres a Girona, però Mishima ha ofert una actuació prèvia a aquells seguidors que van comprar entrades per sentir-los a l'Heliogàbal però no van poder assistir a aquells concerts perquè es van vendre més tiquets que els que permetia l'aforament.

750 persones han omplert l'aforament de la Salamandra, davant de la qual s'ha format una llarga cua poc abans de l'inici del concert, a les deu de la nit. A banda dels temes clàssics han pogut sentir d'altres que apareixen al nou disc, com 'La vella ferida', 'Els crits', 'Ull salvatge', o 'No obeir', que han ofert com a darrera cançó dels bisos.

Ha estat un concert senzill, en què la banda liderada per David Carabén s'ha limitat a interpretar una vintena de cançons sense gaires incisos ni presentacions entre elles, i en què han inclòs un moment d'especial interacció amb el públic: ha estat quan l'han convidat a cantar a cor amb ells el tema 'Cert, clar i breu'.