El Museu d'Art de Girona difon la seva col·lecció a la demarcació

ACN / Redacció
16 de desembre del 2011
Antoni Baulida, delegat territorial de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Enric Bagué, alcalde de Cassà de la Selva, Manel Cassú, president de l'associació Amics del Museu d'Art Foto: Museu d'Art de Girona / ACN

El Museu d'Art de Girona ha iniciat aquest dijous l'exposició itinerant 'Coneix i viu el Museu d'Art de Girona' que amb l'objectiu de difondre les peces que formen part del museu i incentivar-ne les visites de forma didàctica. L'alcalde de Cassà de la Selva, Enric Bagué, ha inaugurat la mostra i ha afirmat que "Als museus s'hi ha de saber entrar, i amb aquesta iniciativa del Museu d'Art de Girona és una molt bona manera de fer el primer pas". L'objectiu de la iniciativa és difondre les peces que formen part del museu i incentivar-ne les visites de forma didàctica. L'exposició acostarà el museu als nens a través d'activitats didàctiques.

L'exposició 'Coneix i viu el Museu d'Art de Girona', impulsada pels Amics del Museu d'Art de Gironal serà a la sala la Coma de Cassà de la Selva fins al 29 de gener del 2012. A partir d'aquesta data recorrerà municipis i ciutats de les comarques gironines.

Antoni Baulida, delegat territorial de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Enric Bagué, alcalde de Cassà de la Selva; Manel Cassú, president de l'associació Amics del Museu d'Art, i Josep Maria Trullén, director del museu, han inaugurat aquest dijous la mostra, que vol acostar a la gent les col·leccions del museu, la seva història i les activitats que s'hi realitzen.

L'exposició es basa en el projecte guanyador de la II Beca de recerca Amics del Museu d'Art de Girona on el tema proposat era 'Disseny d'un Museu itinerant' i l'objectiu era l'exteriorització i difusió dels recursos i fons del Museu d'Art per tal de fer-lo atractiu i accessible al públic de les comarques gironines. El projecte premiat amb la Beca és l'anomenat 'El museu fa les maletes', presentat per l'equip format per Marta Bernad, Sara Carbonell i Clara Poch.