1 de 10

Banyoles encén els llums de Nadal

Com cada any, s'il·luminen a partir del primer divendres de desembre

per Redacció, 2 de desembre de 2011 a les 12:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un any més el primer divendres de desembre l’Ajuntament de Banyoles encén els llums de Nadal que guarniran els carrers i places de la capital del Pla de l’Estany durant aquestes dates nadalenques. En aquesta edició l’encesa tindrà lloc aquest divendres dia 2 de desembre a les 7 de la tarda a la plaça Major. Després del parlament i l’encesa de llums per part de l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, s’ha programat l’habitual xocolatada popular i una cantada de nadales a càrrec de la coral Veus de l’Estany. A la xocolatada hi col·laboren el Casal de la Gent Gran de Banyoles, el Casal de Sant Miquel de Campmajor, Xocolates Torras, Consum i Purllet.

Enguany l’Ajuntament de Banyoles ha mantingut els carrers i places il·luminats. S’han guarnit diferents espais del centre de la ciutat com ara el carrer Major, la plaça de les Rodes, la plaça Major o la plaça de la Font. Tanmateix, es continua decorant zones més allunyades del centre de la ciutat com ara la plaça Catalunya a la Vila Olímpica, la plaça Sant Pere al barri de Sant Pere o la plaça Vilarrubias a la Farga. Aquest any també s’ha continuat amb la mateixa línia i s’ha guarnit la plaça Canigó al barri de Mas Palau i la plaça Pere Plantés i Badosa al barri de Can Puig. Sempre seguint el criteri de l’estalvi energètic, utilitzant únicament llums LED en tots els llums de Nadal de l’Ajuntament de Banyoles.

Els horaris d’encesa i apagada de llums de Nadal d’enguany seran el 2 desembre de les 7 a les 11 de la nit, des del dia 3 de desembre fins el dia 23 de desembre de 2/4 de 6 de la tarda i a les 11 de la nit. Per altra banda, des del dia 24 de desembre fins el 8 de gener l’obertura serà a 2/4 de 6 i el tancament a les 2 de la matinada.

 

Arxivat a:
Municipis, Nadal
Participació