Banyoles encén els llums de Nadal

Com cada any, s'il·luminen a partir del primer divendres de desembre

Redacció
02 de desembre del 2011

Un any més el primer divendres de desembre l’Ajuntament de Banyoles encén els llums de Nadal que guarniran els carrers i places de la capital del Pla de l’Estany durant aquestes dates nadalenques. En aquesta edició l’encesa tindrà lloc aquest divendres dia 2 de desembre a les 7 de la tarda a la plaça Major. Després del parlament i l’encesa de llums per part de l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, s’ha programat l’habitual xocolatada popular i una cantada de nadales a càrrec de la coral Veus de l’Estany. A la xocolatada hi col·laboren el Casal de la Gent Gran de Banyoles, el Casal de Sant Miquel de Campmajor, Xocolates Torras, Consum i Purllet.

Enguany l’Ajuntament de Banyoles ha mantingut els carrers i places il·luminats. S’han guarnit diferents espais del centre de la ciutat com ara el carrer Major, la plaça de les Rodes, la plaça Major o la plaça de la Font. Tanmateix, es continua decorant zones més allunyades del centre de la ciutat com ara la plaça Catalunya a la Vila Olímpica, la plaça Sant Pere al barri de Sant Pere o la plaça Vilarrubias a la Farga. Aquest any també s’ha continuat amb la mateixa línia i s’ha guarnit la plaça Canigó al barri de Mas Palau i la plaça Pere Plantés i Badosa al barri de Can Puig. Sempre seguint el criteri de l’estalvi energètic, utilitzant únicament llums LED en tots els llums de Nadal de l’Ajuntament de Banyoles.

Els horaris d’encesa i apagada de llums de Nadal d’enguany seran el 2 desembre de les 7 a les 11 de la nit, des del dia 3 de desembre fins el dia 23 de desembre de 2/4 de 6 de la tarda i a les 11 de la nit. Per altra banda, des del dia 24 de desembre fins el 8 de gener l’obertura serà a 2/4 de 6 i el tancament a les 2 de la matinada.