Ryanair unirà Girona amb la ciutat irlandesa de Knock a partir del març

La ruta, juntament amb la connexió amb Turku, són les novetats que la companyia ha anunciat per a la primavera

ACN / Redacció
21 de novembre del 2011
Ryanair
Ryanair | ACN
La companyia irlandesa de baix cost Ryanair ha anunciat aquest dilluns una nova ruta a partir de la primavera. Es tracta de la connexió entre l'Aeroport de Girona i la ciutat irlandesa de Knock. La ruta s'iniciarà el 27 de març de 2012 i hi haurà tres vols setmanals entre les dues destinacions els dimarts, dijous i dissabtes. En pocs dies, la companyia ha fet públiques dos noves rutes que operarà a partir de la primavera, un cop s'ha desencallat el conflicte amb la Generalitat. A principis de mes anunciava que volaria a la ciutat finlandesa de Turku a partir del 6 d'abril i ara s'afegeix la nova connexió amb Knock a la llista de destinacions disponibles a partir de la primavera.
 
L'acord entre Ryanair i el Govern per tal que la companyia es mantingui cinc anys més a Girona i retorni al volum de vols i freqüències comença a donar els seus fruits. La companyia ha anunciat aquest dilluns una nova connexió a partir de la primavera amb Knock, una ciutat del nord-oest d'Irlanda. Els vols seran tres vegades per setmana i la ruta s'inicia el 27 de març. 
 
Aquesta nova ruta s'afegeix a la connexió amb Turku (Finlàndia) que ja es va fer pública fa uns dies, el passat 10 de novembre. En aquesta ocasió, el vol es començarà a operar el 6 d'abril amb dues freqüències setmanals, els dilluns i els divendres.