Ràdio Girona Cadena Ser canvia el seu dial del 94.4 al 98.5 fm

El canvi es farà efectiu a partir d'aquest dimecres i l'emissora mantindrà la resta de freqüències a les altres comarques

per ACN / Redacció, 15 de novembre de 2011 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de novembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ràdio Girona Cadena Ser abandonarà aquest dimecres la seva freqüència històrica (94.4 fm) i passarà a escoltar-se exclusivament al 98.5 fm. Des de fa dues setmanes, l'emissora ha estat emetent els continguts a través de les dues freqüències. Amb aquest canvi, l'emissora del grup Prisa Radio "culmina una reestructuració de les freqüències de les seves emissores a les comarques gironins per garantir-ne la seva continuïtat", segons informa Ràdio Girona en un comunicat. A les comarques gironines, les emissores de la Cadena Ser compten amb una audiència mitjana de 36.000 oients diaris. Ràdio Girona, l'emissora degana del grup, va ser fundada l'any 1933.

El canvi de freqüència de Ràdio Girona obeeix a un procés de reestructuració de les emissores que la Cadena Ser té a Girona per garantir-ne la continuïtat. Al territori gironí, la Cadena Ser compta amb quatre emissores. Ràdio Girona, la degana del grup, va ser fundada l'any 1933 i al 2007 a aquesta s'hi van afegir Ràdio Costa Brava (101.9 fm), Ser la Selva (92.3 fm) i Ser Garrotxa (95,5 fm).

El canvi de freqüència només afectarà Ràdio Girona. La resta d'emissores de la Cadena Ser a les comarques gironines continuaran emetent a través de les mateixes freqüències.

 

Arxivat a:
Societat
Participació