Celebren els 25 anys de l’ACCAC

La casa de colònies Can Sans, a Viladasens, organitza activitats per la celebració

Redacció
14 d'octubre del 2011
Una trentena de cases de colònies de tota Catalunya obriran les seves portes el 15 d’octubre amb motiu dels 25 anys de l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) i oferiran una gran varietat d’activitats per a infants i famílies. Entre aquestes cases, n’hi ha una al Gironès, Can Sans de Fellines (Viladasens), i 2 a l'Alt Empordà (Ca N'Oliver Nou de Pontós i Els Estanys de Campmany), Can Pau i el Ginebró del Baix Empordà o Can Masó i el Ramió a la Selva.

Així, la comunitat educativa i totes les famílies que ho desitgin tindran l’oportunitat de participar en els tallers, jocs, gimcanes, espectacles i visites guiades per la natura que organitzen les cases de colònies per celebrar que l’ACCAC, el primer gremi de cases de colònies i albergs de Catalunya, compleix 25 anys d’història.

Des del 1986 l’ACCAC treballa pel reconeixement i la consolidació d’un sector que en les darreres dècades ha aconseguit ser un referent per al món del lleure i l’educació. L’Associació compta actualment amb més de 80 cases de colònies i albergs, que suposen unes 8.500 places, i està present en una trentena de comarques catalanes.

El principal objectiu de l’ACCAC és vetllar perquè les cases de colònies continuïn sent un recurs de valor per a l’àmbit educatiu i social i mantenir, així, una tradició de més de 100 anys d’història al nostre país.

Activitats organitzades a tot Catalunya