La CUP demana quant ha costat la carta en què Pagans s'acomiada

Exigeix a l'Ajuntament que detalli els despeses de l'enviament a tots els domicilis de la ciutat.

Redacció
20 d'abril del 2011
Anna Pagans, treballant al seu despatx
Anna Pagans, treballant al seu despatx | ACN

Comunicat de la CUP

La CUP, que té el suport de Reagrupament (Rcat) a la ciutat de Girona, exigeix a l'Ajuntament que es detalli el cost de l'enviament d'aquesta carta a tots els domicilis de la ciutat.

La CUP de Girona ha demanat aquesta setmana a l'Ajuntament que l'àrea d'Alcaldia expliqui quina ha estat la inversió efectuada per l'enviament de la carta en la qual Anna Pagans s'acomiada de la ciutadania. La carta, que ha arribat durant els darrers dies a cadascun dels domicilis de la ciutat, serveix per fer balanç de la carrera política de Pagans i per notificar que abandona les seves funcions públiques. La CUP demana ara que es s'expliciti la despesa d'impressió, ensobratge i enviament, que segons la formació resulta "electoralment orientada i a més a més, políticament supèrflua". La CUP calcula en uns 3.500 euros el cost d'aquesta remesa.

La formació considera que el contingut de la missiva s'allunya de les atribucions d'una alcaldessa. Jordi Navarro, alcaldable per la CUP a les eleccions municipals, ha considerat "inèdit" el gest de l'alcaldessa, ja que "en cap societat democràtica un càrrec electe, fent ús de la institució, s'acomiada parlant de la seva vida futura fora de l'àmbit públic, fet que, a banda de preocupar poc a la ciutadania, no podem tolerar que es costegi amb els diners de tots i totes". Navarro ha demanat seriositat a l'equip de govern en aquest darrer tram del mandat i que no confongui els àmbits personals i públics.