Les Jornades de l'IIiA, pol de dinamització del sector TIC

El proper 26 d’abril s’inicia la primera conferència que tractarà sobre les oportunitats per a projectes en cooperació entre universitats i empreses.

Redacció
11 d'abril del 2011
d’esquerra a dreta: Jordi Freixenet, Cristina Alsina, Remei Calm i Xavier Manyer
d’esquerra a dreta: Jordi Freixenet, Cristina Alsina, Remei Calm i Xavier Manyer | Ajuntament de Girona
d’esquerra a dreta: Jordi Freixenet, Cristina Alsina, Remei Calm i Xavier Manyer Foto: Ajuntament de Girona

La tinenta d’alcalde de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat, Cristina Alsina, i el director de l’Institut d’Informàtica i Aplicacions (IIiA) de la Universitat de Girona, Jordi Freixenet, han presentat aquest matí un cicle de jornades que pretenen dinamitzar el sector TIC i “aconseguir alhora que la recerca en l’àmbit universitari tingui difusió” tal i com ha manifestat la tinenta d’alcalde.
 
L’Ajuntament de Girona està executant el projecte FEDER – Clúster TIC MEDIA de Girona amb la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. En el marc d’aquest projecte, l’ajuntament i l’Institut d’Informàtica i Aplicacions (IIiA) de la Universitat de Girona han creat aquest cicle de conferències.
 
L’IIiA és un centre que es dedica a la recerca, fonamental i aplicada, el desenvolupament tecnològic i la transferència de tecnologia en l’àmbit de les TIC. Es va crear l’any 1996 i en l’actualitat està format per 160 investigadors estructurats en sis grups de recerca.