CiU de Begur presenta la candidatura per les municipals

Joan Català repeteix com a cap de llista.

Redacció
11 d'abril del 2011
Els membres de la candidatura de CiU a Begur
Els membres de la candidatura de CiU a Begur | CiU Begur
Els membres de la candidatura de CiU a Begur Foto: CiU Begur

Comunicat de CiU Begur

El Grup Municipal de Convergència i Unió de Begur va presentar, aquest dissabte, els membres de la seva candidatura de les properes eleccions amb un equip segons Joan Català, que repeteix de cap de llista, on també hi ha “la continuïtat d’un equip fort, cohesionat i al servei de tothom”, també inclouen elements de renovació com el jove Juli Arnau, Consuelo Cardeña i Susanna Costa.

La llista queda configurada de la següent forma: 1. Joan Català, 2. Paco Vadillo, 3. Joan Manel Loureiro, 4. Rosa Pérez, 5. Maite Selva, 6. Pere Feliu, 7. Maria Dolors Torrent, 8. Juli Arnau, 9. Consuelo Cardeña, 10. Xavier Anglada, 11. Susanna Costa, 12. Àlex García.

A l’acte que va tenir lloc al Cinema Casino Cultural de Begur hi van assistir 150 persones. L’actual alcalde begurenc va presentar, un a un, els membres de la llista comentant trets característics de cadascun d’ells tot, tot plegat amb un ambient de alegria i frescor. A l’escenari més de 100 plantes amb flors taronges que van servir per obsequiar als assistents, al final de l’acte, que van poder canviar impressions amb els candidats amb una copa de cava i bunyols de l’Empordà.

D’altra banda, el candidat convergent Joan Català ha posat en línia el seu lloc web www.joancatala.cat que permet seguir tota l’activitat de Català, així com fer-li propostes electorals.