David Mascort serà el cap de llista d’Esquerra a Vilablareix

Ha estat escollit per unanimitat per l’assemblea local, i substituirà Enric Vilert

Redacció
04 de març del 2011
David Mascort, director dels serveis territorials a Girona del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa
David Mascort, director dels serveis territorials a Girona del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa | Adrià Costa
David Mascort, escollit cap de llista d'Esquerra a Vilablareix. Foto: Adrià Costa

David Mascort ha estat escollit cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a Vilablareix. Mascort ha estat escollit per unanimitat en l’assemblea local que s’ha celebrat al municipi.
 
David Mascort és llicenciat en ciències econòmiques i empresarials i actualment exerceix de professor de secundària a l’IES de Llagostera.
 
És el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilablareix des de 1.999 i ha estat director dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya del 2007 fins el 2011.
 
Després de 12 anys governant el municipi, Esquerra de Vilablareix confia en la solidesa del grup per a revalidar la majoria absoluta que té des de fa dues legislatures.
 
Mascort ha dit que “Al llarg d'aquests 12 anys, el grup d’ERC hem fet una gran tasca per transformar el poble i modernitzar la gestió municipal. Tenim ganes de continuar fent-ho amb noves idees i un projecte molt sòlid fruit de l’experiència acumulada. Això fa que encarem la nova legislatura amb il·lusió renovada i les mateixes ganes de treballar que fins ara”