Pia Bosch visitarà els barris en un bus anglès per parlar amb els ciutadans

La candidatura socialista organitza una sèrie de conferències que inicien el ministre d'Educació i l'alcalde de Sant Sebastià

ACN / Redacció
24 de febrer del 2011
Imatge de l'autobús amb què Pia Bosch visitarà els barris de Girona
Imatge de l'autobús amb què Pia Bosch visitarà els barris de Girona | Tania Tapia / ACN
Imatge de l'autobús amb què Pia Bosch visitarà els barris de Girona Foto: Tania Tapia / ACN

La candidata del PSC, Pia Bosch, visitarà els barris de la ciutat en un autobús anglès de dos pisos i dels anys 60. La voluntat de la candidata socialista a l'alcaldia és convertir l'autobús en una oficina mòbil de campanya on els ciutadans puguin entrar, sense necessitat de concertar hora, a parlar amb la candidata i d'altres membres del seu equip sobre els temes que els interessin. D'altre banda, el PSC de Girona iniciarà dilluns un cicle de converses anomenat 'Diàlegs per Girona'. En la primera sessió, dedicada a l'educació i la cultura, hi assistiran el ministre d'Educació, Ángel Gabilondo, i l'alcalde de Sant Sebastià, Odón Elorza.

La candidata socialista ha previst que el bus visitarà els barris de la ciutat durant cinc dissabtes del mes de febrer i març. La ruta s'inicia aquest cap de setmana als barris de Taialà i Vilaroja. Bosch ha explicat que no es tracta d'anar recorrent el barri amb autobús sinó que el vehicle, que és anglès i té dues plantes, estarà estacionat en un punt perquè els ciutadans puguin entrar lliurement i puguin conversar sobre els temes que desitgin amb la candidata i el seu equip.

D'aquesta manera, Bosch vol arribar a més veïns amb la intenció de no només tenir trobades sectorials i amb associacions sinó poder copsar les opinions dels ciutadans. Està previst que el bus de campanya recorri també els barris de Sant Narcís, Santa Eugènia, Montilivi, Pont Major i el centre de la ciutat.

A banda d'aquesta iniciativa, la candidata socialista també ha presentat un cicle de converses sota el nom 'Diàlegs per Girona'. La primera sessió, dedicada a la cultura i l'educació, tindrà lloc dilluns vinent a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona amb l'assistència del filòsof i ministre d'Educació, Ángel Gabilondo, l'advocat i alcalde de Sant Sebastià, Odón Elorza i la mateixa Pia Bosch.

Pel que fa a la configuració de la llista del PSC per a les properes municipals, Bosch ha reconegut que encara no la té tancada però ha avançat que hi haurà 'més renovació que continuïtat' i que això es reflectirà també als primers llocs de la llista.